Un tânăr din România a găsit o modalitate prin care să îţi găseşti un loc de muncă în timp ce te joci şi a transformat această idee în afacere

Postat la 13 decembrie 2022 80 afişări

Un tânăr din România a găsit o modalitate prin care să îţi găseşti un loc de muncă în timp ce te joci şi a transformat această idee în afacere

Nume: Mihai Cepoi

Vârstă: 30 de ani

Funcţie: Founder & CEO

Companie: Jobful

Număr de angajaţi: 9

Experienţă: A lucrat ca project manager în IT (2 ani) şi în echipele de enterprise sales din Microsoft şi SAP. De trei ani lucrează exclusiv ca CEO al start-up-ului Jobful.


Ce ţi-ar plăcea să ai şi nu deţii în prezent?

Un context macro economic şi politic stabil, o societate educată şi frumoasă cu care să rezonez. În rest, am tot ceea ce mi-aş putea dori.

În ce loc te simţi cel mai fericit?

Acasă, în familie sau cu prietenii. Oriunde sunt oamenii dragi din viaţă mea.

Care este cea mai realizare din viaţa ta de până acum?

Consider că doi ani de pandemie în rolul de antreprenor au testat rezilienţa şi capacitatea personală de creştere accelerată într-un context greu de criză. Cea mai mare realizare este definirea şi implementarea propriilor repere pentru ce consider a fi o viaţă fericita.

Dacă ar fi să oferi un rating vieţii tale de până acum, între 1 şi 10, care ar fi acesta?

Aş estima viaţa pe această scală la 9.5, pentru a lăsa spaţiu de creştere.

Cine este mentorul tău?

Emil Muthu îmi este mentor de aproape 8 ani.

Ce te motivează?

Cel mai mult mă motivează potenţialul impact pe care îl pot aduce în viaţă altor oameni. A lăsa în urmă o lume mai bună, oricât de marginală ar fi această schimbare pozitivă, este printre cei mai puternici motivatori.

Care crezi că este cea mai mare provocare a vremurilor noastre?

Cred că o provocare majoră a vremurilor noastre o reprezintă egocentrismul. Fie că nu putem, fie că nu vrem, de cele mai multe ori privim lumea doar din propria perspectivă​, făcându-ne ignoranţi la durerile sau dorinţele celorlalţi. Această lipsa de empatie sau deschidere are un impact negativ în societate (politic, economic, social) punându-ne deseori în tabere diferite, întorcând acest efect negativ împotriva noastră.



CITESTE SI: Cum poţi să îţi găseşti un job în timp ce te joci. Un antreprenor român a găsit soluţia

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
tehnologie,
Mihai Cepoi,
Jobful

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.