TP-Link lansează propriile smartphone-uri

Autor: Florin Casota Postat la 24 august 2016 209 afişări

TP-Link lansează propriile smartphone-uri

TP-Link, liderul pieţei de echipamente WLAN şi CPE broadband la nivel global, marchează 20 de ani de activitate prin lansarea pe piaţa dispozitivelor smartphone sub brandul Neffos, dar şi anunţarea unei noi identităţi de brand şi a unei noi strategii care presupune extinderea portofoliulului de produse smart home.

”După 20 de ani de prezenţă exclusivă în domeniul networking, din care cinci în poziţie de lider la nivel global, venim pe piaţă cu o nouă strategie care pune în prim plan dispozitivele smart pentru a răspunde mult mai bine cerinţelor clienţilor noştri şi stilului lor de viaţă conectat. TP-Link este singurul producător de networking care îşi concepe, produce şi testează integral produsele exclusiv intern, lucru care se reflectă în fiabilitatea, calitatea şi preţul produselor noastre. Experienţa dobândită până acum ne ajută să ne extindem cu noi categorii din gama smart home, smartphone şi a accesoriilor smart”, declară Hermes Song, director general TP-Link România.

TP-Link anunţă prima serie de smartphone-uri care include trei modele, dual SIM, LTE, cu sistem de operare Android.

Modelul de top al companiei, Neffos C5 Max, are ecran IPS Full HD (1080p) de 5,5 inchi şi rulează un procesor MediaTek MT6753 octa-core pe 64 de biţi, tactat la 1,3GHz. Are o memorie RAM de 2GB, capacitate de stocare de 16GB şi slot microSD pentru card de până la 32GB.

C5Max are o cameră principală de 13MP şi o cameră frontală de 5MP. Deschiderea mare a diafragmei F2.0 a camerei principale permite realizarea unor fotografii de calitate în orice moment al zilei. Bateria Li-Pode 3045mAh oferă o autonomie foarte bună. Carcasa telefonului este realizată din policarbonat, astfel că dispozitivul cântăreşte 160 de grame.

Modelul mid-range, Neffos C5, are un ecran IPS HD (1280p) de 5 inchi, rulează un procesor MediaTek MT6735 quad-core tactat la 1,3GHz, are 2GB de RAM şi o capacitate de stocare de 16GB, ce poate fi extinsă cu până la 32GB cu ajutorul unui card microSD. Camera principală are 8MP, cu mod inteligent şi 30 de filtre, precum şi blitz dual-LED, iar camera secundară are 5MP.

Modelul entry Neffos C5L are un ecran de 4,5inchi, rezoluţie FWVGA (854x480p), procesor Snapdragon 210 quad-coretactat la 1.1GHz, 1GB RAM şi 8GB capacitate de stocare, ce poate fi extinsă cu până la 32GB cu ajutorul unui card microSD. Acest model este dotat cu o camera principală de 8MP,o cameră frontală de 2MP, oferă conectivitate LTE 4G şi o baterie de 2000mAh.

Preţurile recomandate pentru cele trei terminale sunt 899 lei pentru modelul C5 Max, 649 lei pentru modelul C5 şi 429 lei pentru modelul C5L şi vor fi disponibile începând cu trimestrul patru al acestui an.

Odată cu noua strategie corporate, TP-Link îşi lansează şi o nouă identitate vizuală care reflectă noua filozofie orientată către client a companiei şi un nou slogan – ”Reliably Smart” – ce subliniază extinderea portofoliului cu produse din gama dispozitivelor inteligente.

“Echipele noastre de cercetare şi dezvoltare au evoluat constant pentru a răspunde cerinţelor a milioane de clienţi. Acum începem o nouă etapă de dezvoltare în care oferim utilizatorilor dispozitive pentru un nou stil de viaţă conectat. În contextul extinderii portofoliului, am decis ca şi brandul să se transforme şi să reflecte mult mai bine angajamentul nostru de a oferi produse şi experienţe îmbunătăţite clienţilor noştri”, declară Jeffrey Chao, chairman şi preşedinte TP-Link.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.