Stejara Pircan, Senior VP, eMAG: Cred că pentru a evolua, trebuie să avem curaj să testăm lucruri noi şi, cel mai important, să ne asumăm responsabilitatea atunci când rezultatele nu sunt cele pe care le-am vizat.

Postat la 01 decembrie 2022 54 afişări

Stejara Pircan, Senior VP, eMAG: Cred că pentru a evolua, trebuie să avem curaj să testăm lucruri noi şi, cel mai important,  să ne asumăm responsabilitatea atunci când rezultatele nu sunt cele pe care le-am vizat.

Venituri (la nivelul grupului eMAG, în 2020): 8,93 mld. lei, dintre care 5,42 mld. lei reprezintă veniturile eMAG România

Număr de angajaţi (la nivel de grup): peste 7.000, dinTRE care 5.500 la eMAG


• Din rolul său actual, Stejara Pircan este responsabilă de dezvoltarea strategiei comerciale a companiei în România şi în regiune, în Bulgaria şi Ungaria;

• În cei opt ani de când s-a alăturat echipei eMAG a avut un rol esenţial în dezvoltarea unor iniţiative menite să le ofere clienţilor o experienţă bună de shopping online şi să dezvolte servicii care răspund nevoilor actuale ale clienţilor pe fondul evoluţiei accelerate a e-commerce-ului;

• După studiile de Relaţii Economice Internaţionale la Universitatea Babeş-Bolyai din Cluj, s-a angajat, la 22 de ani, în cadrul Carrefour, unde, vreme de 10 ani, spune că a avut parte de o experienţă accelerată de dezvoltare, în fiecare dintre rolurile de management pe care le-a avut;

• La eMAG a venit într-o perioadă de reevaluare a traseului profesional, în contextul schimbărilor apărute şi în plan personal, deoarece devenise între timp mamă a doi copii. Ea aseamănă mediul de lucru de aici cu cel al unei şcoli deschise non-stop, în care fiecare membru al echipei are posibilitatea de a construi ceva nou, iar colaborarea cu alte departamente este foarte deschisă.


Cred că pentru a evolua, trebuie să avem curaj să testăm lucruri noi şi, cel mai important,  să ne asumăm responsabilitatea atunci când rezultatele nu sunt cele pe care le-am vizat. Eu mă simt motivată să fac parte dintr-o echipă ambiţioasă, unităşi competitivă, şi mă bucur că am colegi cu o viziune similară, care au dorinţa naturală de a deveni mai buni.

Profilul Stejara Pircan a fost inclus în ediţia din acest an a anuarului 100 Cele mai puternice femei din business, realizat de Business MAGAZIN.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.