Spune-mi cum iti mai merge afacerea

Postat la 17 februarie 2006 1 afişăre

N-ar fi frumos ca atunci cand vreti sa aflati mai multe informatii despre o anumita companie, presedintele sau directorul executiv sa-si rapeasca zece minute din timpul sau pretios ca sa stea de vorba intre patru ochi cu dumneavoastra?

N-ar fi frumos ca atunci cand vreti sa aflati mai multe informatii despre o anumita companie, presedintele sau directorul executiv sa-si rapeasca zece minute din timpul sau pretios ca sa stea de vorba intre patru ochi cu dumneavoastra?

Cei de la Cantos.com s-au gandit ca un asemenea scenariu nu e chiar utopie, asa ca au pus la punct un site unde directorii de companii pot inregistra diverse mesaje, care sunt apoi difuzate sub forma de filmulete pe Internet oricui doreste sa le asculte. Mesajele pot fi legate de stiri de ultima ora - achizitii, valoarea stocului de actiuni etc. - sau pur si simplu pot contine mici prezentari ale companiei.

Astfel, oricine poate afla chiar din gura celor avizati - presedinti de companii sau directori financiari - situatia economica, evolutiile pietelor, factorii pozitivi sau negativi, mici informatii tip "inside" care fac lumea afacerilor atat de savuroasa. Accesul este gratuit, e nevoie doar de o scurta inregistrare in baza de date a site-ului. Cantos dispune de un serviciu de cautare pentru identificarea informatiilor despre compania dorita, precum si categorii separate pentru marile companii, mici intreprinderi sau institutii financiare, banci de investitii si altele.  De asemenea, are o sectiune dedicata exclusiv companiilor europene. Printre clientii site-ului se numara in prezent companii precum British Telecom (BT), Rolls Royce, Shell, casa de discuri EMI sau Warner Brothers. 

Cantos ofera nu numai informatii ce pot fi gasite si pe agentiile de stiri, ci a devenit un loc unde managerii isi pot transmite direct mesajul clientilor sau rivalilor din domeniu. Fiecare interventie dureaza aproximativ 10 minute, se concentreaza asupra evenimentelor la zi din piata sau din viata companiei si nu contine nici un comentariu din partea Cantos. Avantajul? Mesajul ajunge direct la cei interesati, in orice colt al lumii.

Urmărește Business Magazin

/business-hi-tech/spune-mi-cum-iti-mai-merge-afacerea-978165
978165
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.