Samsung extinde gama de maşini de spălat cu noi modele compacte premium

Autor: Florin Casota Postat la 08 ianuarie 2018 183 afişări

Samsung Electronics Co., Ltd. a anunţat astăzi că va prezenta la CES următoarea generaţie de maşini de spălat inovatoare: maşina de spălat WW6850N cu tehnologia revoluţionară QuickDrive ™. Îndeplinind cerinţele clienţilor referitoare la viteză şi performanţe superioare de curăţare, maşina de spălat compactă de 60 cm realizează o curăţare completă cu până la 35% mai rapidă, comparativ cu modelele actuale Samsung.

Samsung extinde gama de maşini de spălat cu noi modele compacte premium

În contextul în care tot mai mulţi millenniali, mai mulţi ca niciodată, cumpără case, acest nou segment de cumpărători, cunoscător într-ale tehnologiei, doreşte electrocasnice care încorporează tehnologie personalizată care să le îmbunătăţească viaţa.

Modelul WW6850N cu tehnologia QuickDrive ™ este cel mai recent dintr-o gamă de maşini de spălat ce dispune de o serie de inovaţii, precum activewash™ Top Load Washer – maşina de spălat cu încarcaree verticală şi chiuvetă încorporată, AddWash™ Front Load Washer – maşina de spălat cu încărcare frontală care permite adăugarea articolelor uitate, după ce ciclul de spălare a început deja şi perechea FlexWash + FlexDry, maşinile de spălat şi uscat care permit fiecare spălarea, respectiv uscarea a două tipuri de haine simultan.

Performanţa maşinii de spălat inovatoare WW6850N începe cu tehnologia QuickDrive™, care are un tambur mare şi o placă electronică în partea din spate ce se deplasează independent.

Această tehnologie creează o acţiune dinamică care mişcă hainele în patru direcţii , în sus şi în jos, înapoi şi înainte, pentru a îndepărta murdăria rapid, uşor şi complet într-un ciclu de spălare mai puternic şi mai intens, cu până la 35% mai scurt decât al altor maşini de spălat Samsung comparabile. În plus, în varianta cu lăţimea de 60 cm şi suprapuse, maşina de spălat WW6850N şi uscătorul asociat au o dimensiune ideală pentru spaţii mici, asigurând o spălare rapidă, eficientă şi confortabilă.

Modelul WW6850N este compatibil cu tehnologia Internet of Things (IoT) şi cu ecosistemul Samsung SmartThings. Asistentul de spălare Q-rator are funcţii inteligente care simplifică ciclul de spălare datorită funcţionalităţilor intuitive:

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.