LIVE: ZF REAL ESTATE by Storia.ro - Pariul pe turismul românesc

(P) Servere Dell PowerEdge – Infrastructură IT mai simplă şi rezultate mai rapide

Postat la 16 martie 2021 362 afişări

(P) Servere Dell PowerEdge – Infrastructură IT mai simplă şi rezultate mai rapide

O afacere modernă are nevoie de sisteme IT performante, capabile să îi asigure gestionarea mai eficientă a tot mai complexelor sarcini de lucru prin automatizare inteligentă, o reducere a cheltuielilor de funcţionare, securitate integrată şi o identificare mai rapidă a oportunităţilor de piaţă. Astfel de sisteme nu pot fi nici măcar gândite fără servere moderne, iar în acest domeniu serverele Dell EMC PowerEdge reprezintă fundamentul centrelor de date moderne. Vorbim despre portofoliul de servere cel mai bine vândut din lume, conceput special pentru a permite modernizarea sistemului IT fără compromisuri.

De ce este recomandată înnoirea arhitecturii IT şi ce avantaje aduce

Cercetările ESG arată că organizaţiile cu arhitectură IT modernizată au raportat reduceri de costuri operaţionale de aproape trei ori mai rapid decât companiile cu sisteme IT învechite. În plus, dotarea cu o arhitectură IT nouă scurtează de până la 2,7 ori timpul de lansare pe piaţă prin servicii de analiză.

O înnoire a infrastructurii IT şi a automatizării proceselor de rutină asigură unei afaceri atingerea celor mai bune rezultate profesionale. Potrivit unui studiu Forrester, modernizarea arhitecturii IT asigură implementarea şi prestarea mai rapide a serviciilor, o fiabilitate mai mare a sistemelor, performanţă optimă a sistemului şi utilizare mai eficientă a personalului IT.

O companie are nevoie de tehnologie modernă şi instrumente actualizate ca să poată profita pe deplin de infrastructura sa de servere. O confirmă un studiu Moor Insights care a constatat că succesul unei organizaţii se bazează pe capacitatea acesteia de a extrage informaţii din datele brute. Însă fără un sistem IT potrivit, întreprinderile nu-şi vor atinge niciodată întregul potenţial.  

Serverele Dell EMC PowerEdge – soluţia numărul 1 la nivel mondial

Serverele moderne reprezintă cheia organizării acestui adevărat haos de date şi de statistici care se revarsă în fiecare zi asupra unui business. Modernizarea şi automatizarea serverelor reduc costurile şi măresc viteza, crescând în acelaşi timp calitatea, agilitatea şi securitatea. Prin investiţii inteligente, organizaţiile pot maximiza potenţialul aplicaţiilor, cu impact asupra progresului activităţii profesionale.

O astfel de investiţie inteligentă o reprezintă serverele Dell EMC PowerEdge actualizate. Îmbunătăţirile aduse tehnologiei produsului creat de către Dell, companie aflată de aproape trei decenii în avangarda soluţiilor tehnologice şi informaţionale la nivel mondial, oferă un control mai mare pentru gestionarea specifică a întreprinderii, pe lângă o îmbunătăţire a performanţei şi a scalabilităţii.

Modernizarea şi automatizarea centrului de date cu servere Dell EMC PowerEdge contribuie la dezvoltarea vitezei arhitecturii IT, economii importante şi timp câştigat ce poate fi dedicat altor zone ale afacerii. Cu ajutorul acestor servere, unei întreprinderi îi sunt asigurate creşterea de până la 10% a vitezei memoriei şi o capacitate de memorie de până la 2,5 ori mai mare. În plus, serverele Dell EMC PowerEdge permit cu până la 50% mai mulţi utilizatori VDI per server, cu până la 11,4 ori mai multe comenzi pe minut şi de 2,6 ori mai multe tranzacţii pe minut.

Portofoliul de servere Dell EMC PowerEdge actualizate beneficiază de inovaţii tehnologice, iar împreună cu software-ul OpenManage, oferă companiilor posibilităţi îmbunătăţite de gestionare, securitate, performanţă şi scalabilitate.

Astfel, serverele Dell EMC PowerEdge vin cu o serie de actualizări importante, precum: 

  • infrastructura OpenManage FlexSelect Manage şi FlexSelect Secure;
  • portofoliu actualizat de aplicaţii de gestionare a sistemelor Dell EMC OpenManage;
  • introducerea de noi procesoare Intel® Xeon® Scalable din a doua generaţie de înaltă performanţă;
  • introducerea memoriei persistente Intel® Optane™ DC în anumite servere.

Mai trebuie remarcat faptul că automatizarea serverelor asigură companiilor un centru de date performant, cu viteză, agilitate, costuri şi fiabilitate similare unui sistem cloud public. Serverele PowerEdge, gestionate cu software iDRAC şi OpenManage, pot accelera automatizarea şi îndeplinesc cerinţe pentru o infrastructură modernă de servere.

Serverele PowerEdge – produse adaptate oricărei întreprinderi

Serverele PowerEdge de la Dell oferă mai multe produse adaptate volumului de activitate al fiecărei afaceri. În timp ce serverele Tower sunt dedicate necesităţilor IT de acasă sau dintr-un mic birou, cele de rack sunt scalabile, eficiente şi pot fi implementate în orice mediu IT, fiind soluţii de calcul cu performanţă ridicată. Pe lângă acestea, serverul şi modulele de reţea şi de stocare flexibile din infrastructura modulară Dell EMC permit optimizarea precisă a sarcinii de lucru atât pentru mediile tradiţionale, cât şi pentru mediile cloud.

La acestea se adaugă software-urile de administrare a sistemelor pentru centrele de date. Printre acestea se află OpenManage Integration for VMware vCenter, Dell OpenManage Integration Suite pentru Microsoft System Center şi  modul hibrid VMware Horizon Air, cea mai avansată platformă pentru sarcinile de lucru hibride.

Avantajele folosirii serverelor Dell EMC PowerEdge

  • Reducerea cu 77% a timpului necesar pentru a vedea inventarul de servere
  • Servicii de analiză de date de până la 20,8 ori mai rapide
  • Durată de inactivitate neplanificată cu 40% mai redusă cu ajutorul infrastructurii hibride adaptive care îmbunătăţeşte continuitatea serviciilor; cu această infrastructură se economiseşte 20% din timpul pentru activităţi IT de rutină pentru personal
  • Cu 30% mai puţine erori de aplicaţie cu infrastructura hibridă
  • Securitate complet integrată în fiecare server
  • Rezolvarea problemelor cu 72% mai rapid cu ProSupport Plus cu SupportAssist
  • Migrarea maşinilor virtuale cu 42% mai rapid cu Dell EMC PowerEdge MX
  • PowerEdge MX procesează cu până la 625.000 mai multe comenzi pe minut faţă de un produs concurent
  • Reducerea cu 89,4% a timpului de administrare pentru implementare

De peste 27 de ani, Quartz Matrix dezvoltă şi consolidează parteneriate strategice şi livrează clienţilor soluţii integrate şi personalizate, hardware şi software. Compania oferă o suită completă de soluţii şi servicii IT, de la consultanţă în proiectare şi securitate cibernetică până la implementare, administrare şi mentenanţa sistemelor IT pentru ca tehnologia de ultimă generaţie să faciliteze atingerea obiectivele de business.

Business-urile clienţilor vin întotdeauna pe primul loc. Soluţiile şi serviciile pe care le dezvoltă şi în care este specializată au venit întotdeauna ca un răspuns la provocările IT lansate de clienţi. Quartz Matrix construieşte încredere şi relaţii pe termen lung cu fiecare client pentru că are ca scop dezvoltarea afacerii lor.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
it,
dell

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.