Nextup Solutions | Dashboard rapoarte pentru manageri

Postat la 31 ianuarie 2023 29 afişări

În această aplicaţie pentru mobil, antreprenorii pot vedea centralizat şi structurat informaţii legate de toate departamentele firmei sale şi toate aspectele afacerii.

Descrierea inovaţiei:

Antreprenorii sunt mereu pe fugă. Dar oriunde ar fi şi oricât de grăbiţi, au nevoie să vadă, în orice moment, în cifre, starea de lucruri din afacerile lor. În aplicaţia pentru mobil pot să vadă centralizat şi structurat informaţii legate de toate departamentele firmei lor şi toate aspectele afacerii. Cifrele pe care le pot vedea sunt rezultatele zilei, estimări pentru mâine sau luna viitoare, top produse vândute sau top agenţi de vânzări. „În dezvoltarea proiectelor noastre implicăm resurse interne şi colaboratori sau chiar clienţi care testează aplicaţiile. Ulterior, le îmbunătăţim şi ajustăm după nevoile REALE ale utilizatorilor. Aşa s-a întâmplat şi cu acest produs, gestionat de managerul de produse din intern, cu experienţă anterioară în financiar, Cătălina Mocanu, şi sub conducerea Roxanei Epure, owner NextUp şi ea manager cu dorinţa de a şti oricând, de oriunde, starea lucrurilor din afacerea sa.”

Elementul de noutate:

Aducerea într-o singură interfaţă, în aplicaţia mobilă, a unor informaţii în cifre foarte utile, din diverse aplicaţii şi tooluri care să ajute managerii să aibă o perspectivă amplă asupra derulării activităţii companiei.

Efectele inovaţiei:

Aplicaţia le oferă antreprenorilor şi managerilor români libertatea mult căutată, care se traduce prin control, prin deţinerea unor cunoştinţe exacte referitoare la bunul mers al afacerii şi posibilitatea de a lua decizii având în faţă cifrele. „Pe viitor, ne propunem să aducem în acest panou de status cifre nu doar din ERP-ul NextUp Solutions, dar şi din alte tooluri pe care antreprenorii le folosesc: tooluri cu date despre traficul pe site, despre comenzile din site şi date despre rezultatele campaniilor de marketing. Când le ai pe toate la un loc, ca într-un tablou, deciziile pe care le iei sunt mai sigure, mai simplu de luat, scăzând presiunea de a nu greşi.”

Cătălina Mocanu, Product Manager, NextUp Solutions

Roxana Epure, Managing Partner, NextUp Solutions

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.