N-aveti un sfat in plus?

Postat la 16 septembrie 2005 1 afişăre

Activitatea de zi cu zi in compania dumneavoastra va da, uneori, mari batai de cap? Pâna aici, nimic anormal. Dar ce fel de necazuri aveti? Un angajat-problema, cumva? Poate ar trebui sa invatati atunci "Cum sa evitati problemele cu angajatii", parcurgand un curs gratuit pe site-ul eHow.com.

Activitatea de zi cu zi in compania dumneavoastra va da, uneori, mari batai de cap? Pâna aici, nimic anormal. Dar ce fel de necazuri aveti? Un angajat-problema, cumva? Poate ar trebui sa invatati atunci "Cum sa evitati problemele cu angajatii", parcurgand un curs gratuit pe site-ul eHow.com.

 

Daca lucrurile sunt chiar mai grave, nici o grija: puteti oricând citi rubrica "Cum se concediaza un angajat". Sau poate aveti probleme cu bugetul? Sefii ar fi fericiti ca, in conditiile astea, sa veniti totusi cu propuneri inventive. De ajutor ar fi lectia "Cum poate fi gasita publicitate ieftina", ca sa nu mai vorbim de "Cum se poate face rost de publicitate gratis".

 

Solutiile pentru toate aceste probleme pot fi gasite in mini-cursurile de afaceri de pe eHow.com, prezentate intr-o maniera semi-serioasa, dar utila. Pe site exista insa si alte numeroase domenii, cu sfaturi despre tot felul de posibile activitati care v-ar putea crea probleme la un moment dat. De exemplu, "Cum sa gatesti burger-ul perfect" (se pare ca e foarte important cu cine il mâncati dupa aceea!), "Cum sa repari o pana la masina" (i se intâmpla oricarui sofer de cel putin câteva ori in viata sa aiba nevoie de acest sfat) sau "Cum sa gasesti bani in nisip" (util probabil in concediu).

 

Pentru o privire de ansamblu, site-ul numara câteva sute de mii de pagini cu sfaturi si are in jur de 4 milioane de vizitatori pe luna. Autorii au insa planuri si mai marete. Unul din proiectele la care lucreaza in prezent se numeste wikiHow, si reprezinta o baza de date cu sfaturi practice care urmeaza sa devina, cel putin asa si-au propus cei de le eHow, cea mai mare din lume. Particula "wiki", aceeasi ca si in cazul enciclopediei cu acces liber Wikipedia, indica faptul ca baza de date va putea fi accesata si modificata de oricine vrea sa-si impartaseasca cunostintele cu ceilalti internauti.

 

In final, o trecere rapida prin rubrica "Cum sa te imbogatesti peste noapte", care ar trebui sa se afle printre cele mai citite, daca la respectiva intrebare chiar ar exista intr-adevar un raspuns. Asa, in schimb, trebuie sa va multumiti cu niste sfaturi pe masura - casatoriti-va cu cineva bogat (pentru care, spre binele dumneavoastra, ar fi bine sa aveti si ceva sentimente) sau mergeti la cazinou (dar retineti ca absolut toate jocurile sunt concepute pentru a va lasa mai multe sanse sa pierdeti decât sa câstigati).

 

Cea mai realista este insa concluzia de final: "Pentru a deveni intr-adevar bogat, trebuie sa cheltuiti mai putin decât câstigati". -

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
N-aveti un sfat in plus?
/business-hi-tech/n-aveti-un-sfat-in-plus-1004659
1004659
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.