Limitless Agency | Automatizări pentru Shopping Ads – Google si Facebook

Postat la 15 ianuarie 2023 164 afişări

Toolul de automatizări pentru Shopping Ads, dezvoltat de Limitless Agency, ajută magazinele online să facă publicitate produselor care se potrivesc cel mai bine potenţialilor clienţi folosind algoritmi de învăţare automată pentru a potrivi produsele cu oamenii.

Descrierea inovaţiei:

Una dintre cele mai mari provocări pentru magazinele online este că nu pot alege în timp real produsele pe care doresc să le promoveze prin campanii pe mai multe platforme. Însă cu toolul bazat pe machine learning de la Limitless Agency, companiile au predictibilitate, ştiu cât este ROAS până la nivel de produs (câştigul adus de cheltuieli) şi ce produse să promoveze pentru profitabilitate. Toolul poate fi integrat cu Google Ads, Facebook Ads, Instagram, Amazon, emag, Twitter şi alte platforme.Persoanele implicate în dezvoltarea proiectului au fost Cătălin Macovei, CTO, Limitless Agency, şi Daniel Slăvenie, CEO, Limitless Agency.

Elementul de noutate:

Toolul Limitless Agency ajută magazinele online să îşi crească vânzările sau să-şi optimizeze bugetele de publicitate deoarece prin tehnologia dezvoltată sunt promovate numai acele tipuri de produse care aduc venituri. Se fac analize complexe de business intelligence privind produsele din magazinele online în funcţie de mai mulţi metrici ca add to cart rate, vânzări şi altele. Astfel, pentru produsele promovate sunt realizate rapoarte pe vanzări, Price Ranges şi altele.

Efectele inovaţiei:

Un studiu de caz realizat de companie arată următoarele rezultate:

Industria fashion

Scăderea costurilor de marketing cu 26%;

Tranzacţii în creştere cu 34%;

ROAS în creştere cu 41%;

CTR în creştere cu 11%.

Industria casăşi grădină

Scăderea costurilor de marketing cu 22%;

Tranzacţii în creştere cu 32%;

ROAS în creştere cu 52%;

CTR în creştere cu 12%.

Daniel Slăvenie, CEO, Limitless Agency

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.