EXCLUSIV: Bitdefender aşteaptă în 2014 vânzări online de 20 mil. de dolari în SUA

Autor: Razvan Muresan Postat la 30 august 2014 637 afişări

EXCLUSIV: Bitdefender aşteaptă în 2014 vânzări online de 20 mil. de dolari în SUA

Vânzările online ale antivirusului Bitdefender, cel mai exportat produs românesc după numărul de unităţi comercializate, vor ajunge la 20 de milioane de dolari în 2014 pe piaţa din Statele Unite ale Americii, potrivit directorului de marketing global al Bitdefender, Ciprian Istrate.

Cele mai importante cinci pieţe pentru Bitdefender sunt SUA, urmate de Franţa, Germania, Canada, Marea Britanie şi Australia.

România înseamnă sub 10% din veniturile Bitdefender, de aceea politica de marketing a companiei se adresează mai ales către pieţe din afara ţării.

În fiecare zi, tehnologia Bitdefender protejează datele digitale a 500 de milioane de utilizatori de pe toate continentele, iar tehnologiile antivirus Bitdefender se clasează pe primul loc la nivel mondial în urma testelor specializate realizate de organisme independente de profil, printre care AV Test şi AV-Comparatives. Cele mai importante cinci pieţe pentru Bitdefender sunt SUA (care generează venituri anuale de 20 de milioane de dolari doar din vânzări online, exceptând contractele corporate), urmate de Franţa, Germania, Canada, Marea Britanie şi Australia.

Afacerea Bitdefender a fost construită de antreprenorul Florin Talpeş, cunoscut mediului de afaceri românesc pentru cei 20 de ani în care a clădit un business renumit nu doar în România, ci şi în afara graniţelor.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
bitdefender,
vanzari,
predictii
/business-hi-tech/it/exclusiv-bitdefender-asteapta-in-2014-vanzari-online-de-20-mil-de-dolari-in-sua-13168556
13168556
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.