IFA Berlin, pe scurt

Postat la 16 septembrie 2005 2 afişări

Organizat la inceputul lunii septembrie in capitala Germaniei de catre Deutsche Messe, Internationale Funkausstellung (IFA) este considerat cel mai mare targ de electronice pentru consumatorii individuali.

Organizat la inceputul lunii septembrie in capitala Germaniei de catre Deutsche Messe,  Internationale Funkausstellung (IFA) este considerat cel mai mare targ de electronice pentru consumatorii individuali.

ACTORII. Conform celor mai recente date disponibile, la editia din 2003 au participat 1.000 de firme din intreaga lume si s-au inregistrat 240.000 de vizitatori. Anul acesta expozitia s-a intins pe 160.000 metri patrati.

AFACERI. La anterioara editie s-au inregistrat comenzi in valoare totala de 2,4 miliarde de euro.

PRESA. Jurnalistii acorda o atentie deosebita targului. La eveniment au fost acreditati 6.800 de ziaristi din 78 de tari.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
IFA Berlin,
pe scurt
/business-hi-tech/ifa-berlin-pe-scurt-1004653
1004653
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.