George Grama: Tehnologie pusă în slujba a milioane de oameni

Postat la 09 decembrie 2022 117 afişări

George Grama: Tehnologie pusă în slujba a milioane de oameni

Vârstă: 36 de ani

Funcţie: CEO;

Companie: Atlas Apps

Cifră de afaceri: 951.000 lei;

Număr mediu de angajaţi: 8

Număr de colegi aflaţi în subordine: 12

Experienţă: Este fondator Star Taxi, Mondo Ride, Flag, SoftBit Technologies, AI Deter. Are peste 12 ani de experienţă în antreprenoriat, în dezvoltare şi lansare de produse software, majoritatea în domeniul transporturilor, ride-share şi A.I.       


Ambiţia sau talentul – ce contează cel mai mult pentru a avea succes?

Ambiţia câştigă în orice zi în faţa talentului. Ea motivează în momente grele, inevitabile pe calea succesului. Talentul este util, însă ambiţia generează dorinţă, putere de muncă, disciplină, planificare, motivează angajaţii şi oferă puterea de a găsi soluţii şi resurse în orice situaţie.

Ce ţi-ar plăcea să ai şi nu deţii în prezent?                         

Mai multe ore într-o zi. Mai multă predictibilitate pentru anii următori din punct de vedere politic şi economic global. Mai multe cunoştinţe în domenii în care nu am apucat să aprofundez. Dacă ne referim la bunuri materiale, nu am nevoie să deţin nimic. :)

În ce loc te simţi cel mai fericit?                                            

În natură, cu siguranţă, dar cu o conexiune bună la internet pentru a putea interacţiona cu echipa. Alături de familie este întotdeauna bine, evident, preţuind timpul pe care îl avem pentru a face lucruri împreună.

Care este cea mai mare realizare din viaţa ta de până acum?

Lansarea de produse software/hardware care să fie folosite de milioane de oameni. Satisfacţia că am construit ceva de la zero ce alţii folosesc este enormă. A veni în sprijinul altora, chiar şi prin produse software, a-i ajuta să facă lucrurile mai uşor, este una din cele mai mari realizări.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
tehnologie,
George Grama,
Atlas Apps

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.