Gadgetul lunii decembrie: Tag Heuer LINK, Android în aur roz

Postat la 10 decembrie 2011 39 afişări

LINK este un smartphone creat de un producător eleveţian de ceasuri de renume mondial, TAG Heuer. Lansat cu câteva luni în urmă, telefonul înglobează materiale de calitate, este asamblat manual şi are finisaje de lux; preţul este şi el pe măsură, pentru că porneşte de la 6.800 de dolari.

Dispozitivul foloseşte sistemul de operare Android creat de Google şi este echipat cu un procesor de 1 GHz, un display tactil de 3,5 inchi, o cameră foto de 5 megapixeli şi capacităţi de stocare suficiente pentru 11 ore de muzică. Aparatul este complet customizat - designul ecranului, widgeturi, animaţii, wallpapere, iconurile şi tonurile de apel sunt TAG Heuer. Carcasa a fost proiectată asemeni unui ceas clasic, rezistă la şocuri şi este etanşă; poate fi personalizată cu diamante sau aur roz, iar pielea folosită este de aligator sau viţel. Android oferă posibilitatea accesării a circa 250.000 de aplicaţii, iar compania rusă Kaspersky furnizează o soluţie completă de securitate dezvoltată special.

Urmărește Business Magazin

/business-hi-tech/gadgetul-lunii-decembrie-tag-heuer-link-android-in-aur-roz-9029130
9029130
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.