Ciprian Zamfirescu: Evoluţia este învăţare

Postat la 25 noiembrie 2022 136 afişări

Ciprian Zamfirescu: Evoluţia este învăţare

Vârsta: 32 de aniFuncţie: Digital Transformation & Innovation Manager

Companie: Vodafone România

Număr de angajaţi aflaţi în subordine: echipe din 12 ţări

Număr de angajaţi ai companiei (număr mediu de angajaţi în 2021): 3.713

Cifră de afaceri (pentru trimestrul încheiat la 31 decembrie 2021, potrivit rezultatelor raportate de Vodafone Group Plc., venituri din servicii): 191,5 mil. euro


Ambiţia sau talentul - ce contează cel mai mult pentru a avea succes?

Cred foarte mult intr-o combinaţie a celor două elemente. Este foarte important să crezi in propriile forţe şi să iţi urmezi aspiraţiile motivat de o doză bună de ambiţie, perseverenţă, completată de talent, care trebuie descoperit sau auto-descoperit şi apoi atent cultivat. In plus, autenticitatea şi personalitatea, dar şi oamenii cu care ne asociem şi colaborăm, contribuie intr-o bună măsură la succes şi ne oferă increderea pentru a construi pentru viitor.

Ce ţi-ar plăcea să ai şi nu deţii in prezent?

Un birou sau loc de inovare undeva la munte, mai conectat cu natura, care este o puternică sursă de inspiraţie – sunt pasionat de traseele montane, mountain biking şi ski alpin, iar această deschidere a fost unul dintre ingredientele care m-au determinat să proiectez şi să construiesc proiectul prin care Vodafone aduce noile tehnologii in sprijinul Salvamont pentru salvarea oamenilor cu ajutorul dronelor.

În ce loc te simţi cel mai fericit?

Oriunde alături de cei dragi, făcand ceea ce imi place. Fericirea are o inţelegere multiplă şi poate veni din mai multe surse, este şi acasă şi pe o potecă de munte, in natură, dar şi la birou sau in mediul academic, cand apare sentimentul că am putut avea un aport la un proiect sau la binele societăţii. Cred in fericirea produsă de etapele unei călătorii - atat in momentul in care sunt inspirat de cei din jurul meu, dar şi cand văd că există oameni care cresc frumos alături de mine, avand şansa să se dezvolte şi să realizeze lucruri din pasiune.

Dacă ar fi să oferi un rating vieţii tale de pană acum, intre 1 şi 10, care ar fi acesta?

Sunt bucuros că viaţa mea este rezultatul alegerilor pe care le-am facut şi le voi face in continuare alături de oamenii de care mă inconjor. Cred că este important ca fiecare dintre noi să valorifice oportunităţile cu care ne intalnim in călătoria noastră personală şi profesională. Ambiţia despre care vorbeam la prima intrebare mă motivează să fiu mai eficient pentru o viaţă mai bună, automatizand şi digitalizand, pentru a avea mai mult timp să mă bucur de ceea ce fac şi de pasiunile mele, aşa că rezerv nota 10 pentru viitor. In prezent, cresc rating-ul prin conştientizare şi fapte.

Cine este mentorul tău?

Evoluţia este invăţare şi mă bucur să reuşesc să invăţ cate ceva de la fiecare persoană cu care interacţionez. Sunt recunoscător mai multor persoane cheie din parcursul meu pentru că au văzut sclipirea de pasiune şi mi s-au alăturat. De asemenea, societatea in sine, imi este mentor prin tot ceea ce oferă sau cere cu ardoare.

Ce te motivează?

Sunt foarte pasionat de tehnologie şi de modul in care tehnologia ne influenţează viaţa in bine. De asemenea, viziunea mea despre viitor mă face să contribui la ce va urma. Mai mult, imi extrag determinarea din dorinţa de a face bine şi din toate interacţiunile pe care le am cu diferiţi oameni, fiecare special in felul lui. De asemenea, o altă sursă de a continua tot ce fac şi a dezvolta lucruri noi are directă legătură cu intrebarile retorice „Ce am de gand să las in urma mea? Ce impact am reuşit să aduc?”.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.