Cine creşte în mijlocul crizei: Acţiunile Tesla cresc cu 13%, după ce Elon Musk a reuşit să livreze peste 88.000 de maşini în primele trei luni

Autor: Alex Ciutacu Postat la 03 aprilie 2020 253 afişări

Cine creşte în mijlocul crizei: Acţiunile Tesla cresc cu 13%, după ce Elon Musk a reuşit să livreze peste 88.000 de maşini în primele trei luni

Acţiunile companiei Tesla înregistrau o creştere de 13%, vineri, pe Nasdaq, înainte de deschiderea şedinţei de tranzacţionare, întrucât producătorul auto a livrat peste aşteptări în primul trimestru.

Tesla a raportat joi că a livrat 88.400 de vehicule în primul trimestru din 2020, depăşind aşteptările de 79.800 de unităţi – setate de analiştii intervievaţi de FactSet.

Estimările FactSet au luat în calcul şi pandemia de COVID-19, din cauza căreia Tesla a încetinit producţia la fabrica principală din Fremont, California, în ultima săptămână din martie.

Mai mult, Tesla a oprit producţia la fabricile din Shanghai în lunile ianuarie şi februarie.

Dacă nu ar fi fost problemele de producţie cauzate de carantina impusă pentru a opri răspândirea coronavirusului, analiştii se aşteptau ca Tesla să livreze 95.528 de unităţi.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
tesla,
livrare,
actiuni,
crestere,
criza,
masini,
pariuri

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.