Un lanţ de supermarketuri va oferi angajaţilor care au continuat să lucreze după răspândirea pandemiei de coronavirus un bonus anual de peste 1.000 de euro

Autor: Andra Stroe Postat la 02 aprilie 2020 3391 afişări

Un lanţ de supermarketuri va oferi angajaţilor care au continuat să lucreze după răspândirea pandemiei de coronavirus un bonus anual de peste 1.000 de euro

Lanţul britanic de supermarketuri Morrison’s îşi recompensează angajaţii pentru munca grea din timpul crizei de coronavirus. Astfel, potrivit celor de la The Sun, personalul care lucrează cu plata la oră va primi un bonus de 6% din remuneraţia pe care o au, pe o perioadă de 52 de săptămâni. Bonusul total încasat într-un s-ar majora, astfel, de la 350 de lire/an cât au primit în 2019, la 1.050 de lire/an. Măsura se aplică atât personalului care lucrează cu normă întreagă, cât şi angajaţilor în regim part-time sau colaboratorilor temporari, inclusiv celor care sunt acum bolnavi sau în autoizolare. Anul trecut, echipa retailerului număra în jur de 110.000 de persoane. 

Bonusurile vor fi plătite în fiecare trimestru, ceea ce înseamnă că pentru a beneficia de bonus angajaţii trebuie să aibă deja o vechime de cel puţin trei luni în cadrul companiei. Personalul eligibil pentru a obţine un bonus pe durata unui an întreg este reprezentat de angajaţii cu o vechime de minim 12 luni, iar bonusul va fi plătit tot în tranşe, la fiecare trei luni, în mai, august, noiembrie şi februarie. Plăţile sunt efectuate odată cu încheierea trimestrului. Angajaţilor li se plăteşte acum ora de lucru cu 9,20 de lire (anterior, remuneraţia era de 9 lire pe oră), personalul cu normă întreagă lucrând 36,75 ore pe săptămână.

Managerilor companiei li s-a promis, de asemenea, un bonus de două ori mai mare decât cel oferit anual în mod obişnuit, plătit, de asemenea, trimestrial.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
bonus,
angajati,
personal

Citeşte pe MonitorulApararii.ro

Pentru reţeaua de sănătate Regina Maria au trecut 25 de ani. Cum vede viitorul în industria sănătăţii Fady Chreih, CEO-ul reţelei? Pentru reţeaua de sănătate Regina Maria au trecut 25 de ani. Cum vede viitorul în industria sănătăţii Fady Chreih, CEO-ul reţelei?

Ajunsă la pragul istoric de un sfert de secol de activitate pe piaţa locală de servicii medicale private, reţeaua de sănătate Regina Maria se pregăteşte să construiască următorii 25 de ani de performanţă pe pilonii ridicaţi prin investiţiile şi inovaţiile implementate până acum. Care au fost cele mai importante borne depăşite? Ce înseamnă performanţa în medicina privată? Cum va arăta piaţa locală de servicii medicale private peste 25 de ani? – sunt câteva dintre întrebările la care ne răspunde Fady Chreih, CEO al Regina Maria.

vezi continuarea
ZF.ro
Atenţie! O nouă taxă va fi redusă redusă drastic. Ce veţi plăti mai puţin Atenţie! O nouă taxă va fi redusă redusă drastic. Ce veţi plăti mai puţin
O experienţă străină în mijlocul Capitalei: Stilul de viaţă francez, în inima Bucureştiului.
Mediafax
VIDEO Italia a fost cuprinsă de un val de proteste violente VIDEO Italia a fost cuprinsă de un val de proteste violente
COMENTARIU Marius Oprea: În Occident, Covid-ul a şters egalitatea în faţa morţii. Nu şi în ţara Mioriţei
MonitorulApararii
7 lecţii învăţate de forţele ruse în războiul din Siria 7 lecţii învăţate de forţele ruse în războiul din Siria
Realitatea depăşeşte ficţiunea. Chiar şi în serviciile secrete
MonitorulPartidelor
Decizia privind validarea mandatului de primar al lui Clotilde Armand, amânată Decizia privind validarea mandatului de primar al lui Clotilde Armand, amânată
Revenire spectaculoasă în politică: Elena Băsescu va candida la Constanţa
MonitorulSiguranteiCetateanului
COMENTARIU Valeriu Şuhan: Alba neagra. Cu TVA... COMENTARIU Valeriu Şuhan: Alba neagra. Cu TVA...
De ce trebuie să se ţină la termen alegerile parlamentare? Analiza lui Ion Cristoiu

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.