Cele mai inovatoare companii din România în 2023. Chain Management System (CMS)

Postat la 23 martie 2024 29 afişări

Cele mai inovatoare companii din România în 2023. Chain Management System (CMS)

BobNet îşi propune să transforme retailul tradiţional într-o versiune modernizată cu ajutorul reţelei proprii de dispozitive IoT automate de retail, customizabile pentru nişe şi sectoare diverse, facilitând implementarea unor lanţuri de vânzări mult mai extinse şi mai eficiente.

Descrierea inovaţiei:

BobNet este un start-up tehnologic innovator românesc, finanţat de NCH Capital, ce îşi propune să fie printre jucătorii importanţi în piaţa transformărilor digitale şi a automatizarilor în retailul global. „BobNet inovează industria prin tehnologiile avansate, create pentru a automatiza procesul de comercializare şi logistică, cu scopul de a oferi clienţilor finali o experienţă nouă de retail şi o modalitate nouă de extindere a vânzărilor pentru retaileri”, spun reprezentanţii companiei. În prezent, BobNet a devenit un lider în industria automatizare a retailului, inovaţia de vârf a companiei fiind sistemul integrat Chain Management System (CMS). CMS a fost rezultatul unei investiţii semnificative, aducând împreună o echipă de profesionişti talentaţi şi o viziune ambiţioasă pentru transformarea retailului.

Elementul de noutate:

CMS aduce o abordare holistică asupra automatizării lanţului de aprovizionare în retail. Sistemul integrează software şi hardware într-o platformă unică, diferenţiindu-se prin capacitatea sa de a gestiona eficient lanţurile de magazine, depozitele şi procesele logistice. Astfel, CMS oferă o soluţie completă, de la automatizarea stocurilor până la servicii de plată şi rapoarte avansate.

Efectele inovaţiei:

Impactul CMS asupra industriei retailului a fost semnificativ. Prin eficientizarea proceselor, reducerea costurilor operaţionale şi creşterea vitezei de răspuns, BobNet a adus o schimbare semnificativă în modul în care retailul îşi gestionează lanţul de aprovizionare. Companiile partenere au beneficiat de o creştere a eficienţei operaţionale, o reducere a pierderilor de stoc şi o îmbunătăţire a experienţei clienţilor.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.