Cateva mici compromisuri

Postat la 16 ianuarie 2007 1 afişăre

Pentru a primi aprobarea din partea autoritatii antitrust, Edward Whitacre a trebuit sa se angajeze ca va lua cateva masuri care sa ofere un avantaj  pe piata companiei concurente Verizon Communications.

  • Internet prin fibra optica pentru viitorii clienti ai AT&T cu abonament de 10 dolari pe o perioada de 30 de luni. Practic, abonamentul va deveni mai ieftin decat cel mai mic abonament de acum al AT&T (15 dolari) sau al BellSouth (25 de dolari).
  • Modem in banda larga gratuit pentru clientii AT&T sau BellSouth care isi schimba serviciul de Internet prin dial-up cu unul broadband. Tinand cont si de prima conditie, se presupune ca, daca nu va inregistra pierderi pe aceasta divizie, castigurile vor fi insignifiante.
  • Viitorii clienti vor putea cumpara doar serviciul de furnizare de acces Internet, spre deosebire de situatia de azi, in care era obligatoriu sa existe sau sa fie instalata si o linie de telefonie fixa.
  • AT&T si-a asumat obligatia de a vinde licentele BellSouth de spectru de frecventa pentru Internet broadband prin unde radio, pentru a deschide mai mult competitia. AT&T va utiliza in continuare licentele proprii.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Cateva mici compromisuri
/business-hi-tech/cateva-mici-compromisuri-1007987
1007987
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.