Canon 2005

Postat la 25 octombrie 2005 1 afişăre

Rezultatele financiare pe prima jumatate a anului au consemnat cresterea veniturilor si a profitului pentru compania japoneza.

Rezultatele financiare pe prima jumatate a anului au consemnat cresterea veniturilor si a profitului pentru compania japoneza.

 

VENITURI: Canon a raportat pentru prima jumatate a acestui an venituri nete din vanzari de 15,4 miliarde dolari, in crestere cu 6,5% fata de perioada similara a anului trecut cand veniturile nete din vanzari s-au cifrat la 14,4 miliarde de dolari.

 

PROFIT: In prima jumatate a acestui an, profitul operational raportat de companie a fost de 2,43 miliarde de dolari, cu 6,6% mai mare fata de prima jumatate a anului trecut.

 

EUROPA: Un factor important care a contribuit la dezvoltarea companiei este filiala din Europa, unde veniturile nete din vanzari au depasit anul trecut aproximativ 9,7 miliarde de dolari, adica mai mult de o treime din totalul de 30,4 miliarde de dolari incasati de companie in aceasta perioada.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Canon 2005
/business-hi-tech/canon-2005-1004834
1004834
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.