100 TINERI MANAGERI DE TOP 2022. Mihai Năstase, Cargo Buddy: „Am obţinut tot ce mi-am dorit”

Postat la 03 decembrie 2022 693 afişări

100 TINERI MANAGERI DE TOP 2022. Mihai Năstase, Cargo Buddy: „Am obţinut tot ce mi-am dorit”

Vârstă: 34 de ani

Funcţie: fondator şi CEO

Companie: Cargo Buddy

Număr de oameni din companie: 12

Cifră de afaceri (2021): 3,6 mil. lei

Experienţă: A dezvoltat aplicaţia Cargo Buddy în urma experienţei sale din domeniul logisticii, unde a lucrat drept: coordonator departament de logistica (2010 – 2013); administrator companie transport (2013 – 2017); administrator casă de expediţie (2017 – 2020). Din 2021 se ocupă de dezvoltarea aplicaţiei Cargo Buddy.


Ce ţi-ar plăcea să ai şi nu deţii în prezent?

De fiecare dată când mi-am dorit ceva, am obţinut, iar pentru moment deţin tot ce îmi doresc.

Care este cea mai realizare din viaţa ta de până acum?

Că am reuşit să mă leg de fiecare experienţă din viaţa mea şi să dezvolt aplicaţia Cargo Buddy, prin care am reuşit să digitalizez şi să revoluţionez piaţa transporturilor.

Dacă ar fi să oferi un rating vieţii tale de până acum, între 1 şi 10, care ar fi acesta?

Având în vedere că până în momentul de faţă m-am folosit absolut de fiecare experienţă a vieţii mele şi am învăţat din fiecare câte ceva, ratingul acordat este 10.

Cine este mentorul tău?

Nu am un mentor, dar cel mai mult m-am inspirat de la familia mea. De la mama mea am învăţat să nu renunţ niciodată, de la tatăl meu am învăţat să muncesc, de la fratele meu am învăţat să analizez fiecare decizie şi să-mi urmez intuiţia.

Ce te motivează?

Din cauză că nu îmi place niciodată să renunţ, asta mă face de fiecare dată să  găsesc o cale diferită să mă automotivez, prin diferite moduri, iar când mă gândesc că ambiţia şi perseverenţa mea mă vor ajuta să obţin un succes profesional mare, îmi dau seama că tot ce trebuie este să-mi doresc.

Care crezi că este cea mai mare provocare a vremurilor noastre?

Consider că cea mai mare provocare a vremurilor noastre este Virtual Reality - VR - prin modul în care o să fie percepută de mintea omului şi cum se vor adapta emoţiile umane tehnologiei.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
tehnologie,
Mihai Năstase,
Cargo Buddy

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.