100 Cele mai puternice femei din business: Liudmila Climoc, CEO, Orange România

Postat la 11 mai 2023 97 afişări

100 Cele mai puternice femei din business: Liudmila Climoc, CEO, Orange România

Cifră de afaceri (2022): 1,57 mld. euro / Număr de angajaţi (Grupul Orange România): >6.000


Cu o experienţă de 25 ani în telecomunicaţii, Liudmila Climoc este chief executive officer al Orange România din 2016. Sub conducerea ei, compania a trecut prin etape importante, cu impact pozitiv pe piaţa autohtonă de telecom şi în dezvoltarea economiei locale.

 

„Oamenii din jur, cei din echipele Orange şi ceea ce realizez alături de aceştia mă motivează şi mă inspiră mereu. Suntem privilegiaţi să lucrăm pentru o industrie care e coloana vertebrală a economiei digitale şi este captivant, dinamic, dar şi provocator, în acelaşi timp, să fim un facilitator al transformării digitale, ce furnizează conectivitate, reduce decalajul digital şi sprijină afacerile în călătoria lor digitală.”

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.