Poza zilei: ce se-ascunde-n ceaşca ta

Autor: Crenguta Nicolae Postat la 21 octombrie 2012 67 afişări

Printre cele mai noi produse popularizate de "magazinul hipsterilor", Etsy, se numără o serie limitată de căni realizate manual din ceramică şi complet obişnuite ca design, cu excepţia faptului că sunt prevăzute cu un soi de bibelouri interioare reprezentând diverse vietăţi şi pe care băutorii de cafea sau ceai au surpriza să le descopere pe măsură ce consumă conţinutul cănilor.

Autorii cănilor cu fund înşelător se recomandă ca făcând parte dintr-un grup de "designeri şi băutori de cafea" din Brooklyn intitulat Yumi Yumi. O cană din care răsare o caracatiţă, o vidră de mare, un crocodil sau un rac se vinde pe platforma Etsy cu 4,99 dolari, pentru cine comandă din SUA, respectiv 29,99 dolari pentru cine comandă din Europa.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
poza zilei,
design,
lifestyle,
Etsy,
handmade
/arta-si-societate/panorama/poza-zilei-ce-se-ascunde-n-ceasca-ta-10247511
10247511
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.