Sunt atât de spectaculoase încât par ireale.Cum arată cele mai frumoase sate din lume - GALERIE FOTO

Postat la 03 mai 2017 194 afişări

Trăim în vremuri marcate de internet şi social media, iar modul în care oamenii decid să îşi petreacă un concediu pare să fie marcat de tehnologie; astfel, anumite destinaţii devin mult mai populare decât altele, lăsând în urmă locuri mai puţin ştiute, dar de o frumuseţe aparte.

 

VEZI AICI GALERIA FOTO

 

Unele dintre satele de mai jos intră în această categorie; alte destinaţii, precum Mont Saint-Michel, şi-au câştigat de-a lungul anilor un renume.

 

De la castelul din Bavaria care l-a inspirat pe Walt Disney până la un sat părăsit din China, iată o listă a celor mai spectaculoase aşezări din lume.

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/lifestyle/sunt-atat-de-spectaculoase-incat-par-ireale-cum-arata-cele-mai-frumoase-sate-din-lume-galerie-foto-16255491
16255491
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.