Petreceri la piscină, avioane private şi legiuni de admiratoare: cum se laudă bodyguarzii celor bogaţi pe Instagram - FOTO

Postat la 04 februarie 2017 122 afişări

Uitaţi de yachturi sau palate de milioane de dolari; cel mai nou "accesoriu" pentru cei din străinătate cu foarte mulţi bani sunt bodyguarzii.

Peter Van der Veen, care o are în grijă de Adele, a devenit chiar el un soi de vedetă după ce fanii l-au tot surprins alături de cântăreaţă. Este şi cazul lui Greg Lenz, bodyguardul lui Jennifer Lawrence.

Nu vine atunci ca o surpriză că oamenii de pază au devenit tot mai activi pe Instagram, etalând stilul extravagant de viaţă. Cei care lucrează pentru Chris Brown, Scott Disick sau 50 Cent au pus bazele canalului de Instagram #bodyguardlife.

Sursa foto: Instagram

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.