GALERIE FOTO Protest în "tura de dimineaţă” al mămicilor cu copii în cărucioare sau în braţe la Cluj

Postat la 03 februarie 2017 117 afişări

Peste 30 de mămici cu copii în cărucioare sau în braţe, aflate în “tura de dimineaţă”, protestează, vineri, în Piaţa Unirii din Cluj-Napoca faţă de OUG privind Codurile, spunând că este o acţiune de solidaritate cu soţii lor care participă în fiecare seară la manifestaţiile din oraş.

GALERIE FOTO Protest în "tura de dimineaţă” al mămicilor cu copii în cărucioare sau în braţe la Cluj

Mămicile s-au adunat, vineri, în jurul orei 13, în Piaţa Unirii din Cluj-Napoca, cu copii în cărucioare sau în braţe, şi au afişe cu mesaje precum “România nu este a noastră, ci a copiilor noştri”, “Refuz acest abuz”, “Mai paşnic de atât nu se poate”, “Jos ordonanţa”, “Copiii noştri vor avea conducători cinstiţi, nu hoţi de 199.999 lei” sau “Nu ne auziţi? Mâine vom ieşi mai mulţi!”, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Nina Stănică, organizatoarea protestului, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că mămicile prezente în Piaţa Unirii îşi doresc un viitor mai bun pentru copiii lor.

Mămicile au tot fost intimidate în ultimele zile pentru faptul că au ieşit la proteste, reproşându-se faptul că ne ţinem copiii în frig, că mai bine i-am ţine în casă la desene animate. Or copiii trebuie să iasă afară, îi ţinem în marsupii care rezistă la minus 15 grade. Vrem şi noi abrogarea OUG privind Codurile şi un viitor mai bun pentru copiii noştri. Ne exprimăm solidaritatea cu soţii noştri care participă seara la protestele din centrul oraşului”, a spus Stănică, mama unui băieţel de 10 luni, aflat la primul lui protest.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

 

 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.