Motivul stupid pentru care tinerii din Rusia îşi riscă viaţa inutil. Fenomenul care ia amploare

Postat la 25 martie 2017 120 afişări

Mai mulţi tineri din Rusia îşi fac un nume pe internet postând clipuri cu cascadorii extrem de periculoase. Ce îi împinge însă la astfel de gesturi?

Apetitul unui tânăr pentru risc este neobişnuit, dar nicidecum unic. Tot mai multe decese sau accidentări suferite de cei care au căzut de pe clădiri sau de pe trenuri în mişcare, încercând să-şi facă un selfie, l-a determinat pe ministrul rus de interne să demareze o campanie denumită "selfie în siguranţă".

Şi totuşi, unii chiar luând în considerare toate riscurile, unii sunt atraşi de faimă şi de ideea de a deveni staruri pe social media. În multe locuri din Rusia, accesul în clădirile înalte este facil, iar amenzile pentru încălcarea proprietăţii private sunt mici, uneori chiar inexistente.

Unul dintre cei care promovează "selfie-urile morţii" explică pe scurt motivele din spatele acestor gesturi: "îţi alungă plictiseala şi îţi dă o doză fantastică de energie."

Sursa: BBC

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.