FAN Courier | Primul HUB cu „fingere” din România

Postat la 14 ianuarie 2023 68 afişări

FAN Courier | Primul HUB cu „fingere” din România

Hubul FAN Courier de la Cluj-Napoca este primul proiect din România prevăzut cu o soluţie care optimizează fluxul de curierat şi reduce timpii de sortare şi tranzit.

Descrierea inovaţiei:

Dat în folosinţă în primăvara anului 2022, noul centru logistic de la Cluj a fost dotat cu tehnologii inovative care măresc capacitatea de sortare la 7.500 de colete/oră, cu o viteză a sortatorului de 2,2 m/secundă. Iniţiatorul proiectului este Adrian Mihai, CEO şi cofondator FAN Courier.

Elementul de noutate:

Noutatea pe care FAN Courier o aduce la noul hub din Cluj-Napoca este sistemul ergonomic (un sistem cu „fingere”), care ajută la încărcarea şi descărcarea mult mai rapidă a expediţiilor de către curieri, diminuând considerabil distanţa pe care aceştia o parcug în interiorul depozitului în timpul manipulării coletelor. Este, totodată, primul hub de acest fel din ţară care optimizează fluxul de curierat (sortare/încărcare/descărcare).

Efectele inovaţiei:

Principalul beneficiu al tehnologiei implementate în hubul de la Cluj este este creşterea semnificativă a numărului de expediţii şi scurtarea timpilor de livrare şi de aşteptare pentru clienţi.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.