Cei din prima linie a crizei

Postat la 11 ianuarie 2009 16 afişări

Acesta este unul din primele domenii de activitate afectate de criza atat in tara, cat si in lume. Iar perspectivele nu sunt prea incurajatoare nici pentru fabricanti, nici pentru distribuitori sau pentru partenerii de activitate.

Primele concedieri la Dacia dupa “era Logan”? 

Dupa ani de cresteri sustinute ale vanzarilor, Dacia s-a confruntat in ultima perioada a anului trecut cu o cadere dramatica a pietelor. Cum si pe piata romaneasca vanzarile de masini s-au redus la jumatate, conducerea fabricii a decis sa intrerupa fabricatia timp de mai multe saptamani, iar la inceputul acestui an numarul de masini asamblate a fost diminuat cu 20% fata de noiembrie. François Fourmont, seful Dacia, vede posibila chiar concedierea in acest an a 3.000 de angajati, adica cel de-al treilea schimb de productie al uzinei de asamblare. 

Cat de rau poate fi? 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
analize,
dileme,
economie,
previziuni 2009
/analize/transporturi/cei-din-prima-linie-a-crizei-3732303
3732303
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.