CEC Bank majorează plafonul "Prima Casă" cu 144 milioane lei

Autor: Bogdan Angheluţă Postat la 12 februarie 2014 151 afişări

CEC Bank a obţinut majorarea plafonului de garantare aferent programului "Prima Casă" cu suma de 144.000.000 lei. Clienţii băncii vor beneficia în continuare de un cost total actual (DAE) de doar 4,31%* p.a. (calculat pentru o valoare a creditului de 200.000 lei şi perioada de creditare de 360 luni).

CEC Bank majorează plafonul "Prima Casă" cu 144 milioane lei

Creditul se acordă pe o durata de finanţare de până la 30 de ani, cu o perioada de graţie de maximum 180 de zile. Aportul propriu este de minimum 5% din preţul de achiziţie/costul de construire a locuinţei, conform prevederilor legale.

"Vânzarea creditului "Prima noastra casa" de la CEC Bank a cunoscut o evoluţie pozitivă, în ultimii doi ani înregistrându-se dublarea portofoliului faţă de anii anteriori", a declarat Radu Graţian Gheţea, Preşedintele CEC Bank.

Creditul "Prima noastră casă" dezvoltat de CEC Bank oferă o serie de beneficii suplimentare, precum furnizarea gratuită pentru primele trei luni a serviciului de Internet Banking, ce permite atât vizualizarea situaţiei creditului, cât şi efectuarea de operaţiuni curente, în condiţii de confort şi siguranţă. De asemenea, fără a fi necesare documente suplimentare, clienţii pot solicita şi cardul de credit CEC Bank.

Urmărește Business Magazin

/analize/servicii-financiare/cec-bank-majoreaza-plafonul-prima-casa-cu-144-milioane-lei-12070029
12070029
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.