S-a spart Casa

Postat la 15 iulie 2008 74 afişări

Lucrul intr-o casa de avocatura de business seamana intr-o buna masura cu viata unei familii numeroase sub acoperisul aceleiasi case, iar in momentul in care “copiii” cei mai silitori decid sa plece pe cont propriu, senzatia este ca cineva a spart casa si o parte din avere a fost furata. Cel mai recent exemplu este liderul pietei, casa de avocatura Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen (NNKDP).

 

Seful unei firme mari de avocatura spunea recent ca piata este asezata, cine “a avut de dat la gioale” a dat deja, iar tendinta este de consolidare a firmelor mari care ar putea eventual simti presiune in viitorul apropiat din partea firmelor internationale.

Paginatie:

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
firme,
avocatura,
parteneri,
afaceri
/analize/resurse-umane/s-a-spart-casa-2783752
2783752
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.