Părintele reformelor germane în domeniul pieţei muncii îl va consilia pe Hollande - presă

Postat la 28 ianuarie 2014 31 afişări

Părintele Agendei 2010, un pachet de reforme ale pieţei muncii în timpul mandatului cancelarului social-democrat Gerhard Schröder, Peter Hartz, va fi consilierul preşedintelui francez François Hollande, scrie un cotidian regional german în ediţia de marţi.

Părintele reformelor germane în domeniul pieţei muncii îl va consilia pe Hollande - presă

 Potrivit ziarului Saarbrücker Zeitung din Saarland, Peter Hartz a fost primit deja la preşedinţia franceză.

Fostul consilier al cancelarului Gerhard Schröder, considerat părintele Agendei 2010, a refuzat să ofere detalii despre întâlnirea sa cu preşedintele francez, scrie cotidianul.

Hartz, un fost membru al conducerii constructorului german de automobile Volkswagen, a fost însărcinat în 2002 de Schröder să prezinte o serie de reforme în domeniul pieţei muncii germane.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/parintele-reformelor-germane-in-domeniul-pietei-muncii-il-va-consilia-pe-hollande-presa-11979212
11979212
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.