Radu Mustăţea pleacă de la Astra Asigurări

Autor: Ana Raduta Postat la 21 noiembrie 2011 83 afişări

Radu Mustăţea, preşedintele directoratului Astra Asigurări, se retrage de la şefia companiei. De la 1 ianuarie 2012, locul său va fi luat de către Alexander Adamescu, fiul lui Dan Adamescu, proprietarul companiei.

Motivele retragerii sunt expirarea mandatului de management şi dorinţa de a se lansa în antreprenoriat. Alexander Adamescu, vicepreşedintele Consiliului de Supraveghere, va prelua conducerea companiei. "Consider ca este cel mai potrivit moment pentru a ma implica in proiecte personale, pe care le am in vedere de ceva vreme si care solicita efortul meu 100%", spune Radu Mustăţea.

Radu Mustăţea este preşedintele directoratului Astra Asigurări din anul 2006. Cu o diplomă în fizică la Universitatea din Bucureşti, şi-a început cariera în industria asigurărilor la compania Ardaf, unde a fost avansat rapid ca şef al filialei din Bucureşti.

După ce a părăsit Ardaf, Radu Mustăţea s-a alaturat echipei de management a companiei AGI România, pe care a şi condus-o din 2002, ca director general.

Urmărește Business Magazin

/analize/resurse-umane/radu-mustatea-pleaca-de-la-astra-asigurari-8994458
8994458
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.