Parenting în era nouă

Autor: Alex Ciutacu Postat la 05 septembrie 2019 1061 afişări

Între birouri, şedinţe, plimbări şi o viaţă din ce în ce mai aglomerată, părinţii nu mai au la fel de mult timp pentru a rămâne conectaţi la performanţa şcolară a copiilor lor, pentru a se întâlni faţă în faţă cu profesorii ca să discute evoluţia acestora. Aici intervine Kinderpedia, platforma creată de Evelina Necula şi Daniel Rogoz.

Parenting  în era nouă

Kinderpedia este o aplicaţie care facilitează prin diferite instrumente comunicarea între părinţi şi profesori în legătură cu copilul; în prezent, valoarea investiţiei direcţionate în aceasta a ajuns la 785.000 de euro. 

 

„Ce ar trebui să ştie orice director, educator, profesor şi nu numai despre Kinderpedia este că e o soluţie completă de comunicare şi management dedicată educaţiei care ajută stafful grădiniţelor şi al şcolilor să salveze între 6 şi 9 ore pe săptămână din timpul administrativ şi să îşi concentreze eforturile către actul educaţional”, explică Evelina Necula, director marketing şi communications şi unul dintre fondatorii Kinderpedia, într-un interviu acordat Business Magazin la trei ani distanţă de la primele investiţii, care se plasau la 275.000 de euro. De atunci, povestea Evelinei Necula şi a lui Daniel Rogoz a evoluat şi a prins avânt, la fel ca povestea Kinderpedia. Cu 5.300 de conturi de copii pe platformă şi 9.100 de părinţi care folosesc Kinderpedia, aplicaţia are deja 138 de grădiniţe şi şcoli din România înregistrate pe Kinderpedia, dintre care şase grădiniţe şi şcoli publice. 

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
parinti,
viata

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.