Mihai Ghyka pleaca de la Bergenbier. Cine este noul director general al companiei?

Autor: Ioana Mihai Postat la 03 mai 2011 97 afişări

Mihai Ghyka a demisionat din functia de director general al Bergenbier S.A. Motivul oficial comunicat este "pentru a da curs altor provocari profesionale".

Noul director general al companiei este Jens Hoesel. Mihai Ghyka isi incheie mandatul dupa peste un an de la intoarcerea la carma companiei, la 1 ianuarie 2010, odata cu preluarea producatorului local de catre grupul StarBev, detinut de fondul de investitii CVC. In perioada de mandat, impreuna cu echipa sa, a relansat brandurile Bergenbier si Noroc si a consolidat pozitionarea Bergenbier pe piata berii din Romania prin platforme de comunicare, precum Ziua Barbatului si Liga 1 Bergenbier.

Jens Hoesel vine in Romania de pe pozitia de chief sales officer pentru Grupul StarBev, functie pe care a detinut-o in perioada decembrie 2010 - aprilie 2011. Anterior, acesta a fost director general AB InBev Olanda. El are o experienta cumulata de peste 16 ani in industria berii, din care 13 ani in cadrul AB InBev.

,,A fost o onoare pentru mine sa particip, alaturi de echipa de management, la consolidarea pozitiei Bergenbier S.A. pe piata din Romania", a declarat Mihai Ghyka.

,,Imi propun ca, impreuna cu echipa, sa continuam rezultatele bune obtinute de companie, care a castigat 1,7% cota de piata sub conducerea predecesorului meu si sa consolidam portofolilul de marci", a completat Jens Hoesel.

Bergenbier ocupa pozitia a 3-a in industria locala a berii (conform datelor MEMRB pentru anul 2010). Compania face parte din grupul StarBev, care mai cuprinde operatiuni in alte 8 tari din Centrul si Estul Europei.

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Mihai Ghyka,
Bergenbier,
director,
Jens Hoesel
/analize/resurse-umane/mihai-ghyka-pleaca-de-la-bergenbier-cine-este-noul-director-general-al-companiei-8219932
8219932
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.