Cele mai bizare întrebări de la interviul de angajare: "Dacă nu îţi ofer acest job, ai vrea să ieşi cu mine la o întâlnire?"

Postat la 14 mai 2017 781 afişări

Cele mai bizare întrebări de la interviul de angajare: "Dacă nu îţi ofer acest job, ai vrea să ieşi cu mine la o întâlnire?"

Cei mai mulţi dintre noi primim, ocazional, întrebări destul de bizare. Ce e însă de făcut dacă asta se întâmplă în timpul unui interviu?

În general, aceste interviuri de angajare sunt gândite pentru a pune în dificultate candidaţii slabi, dar sunt unele întrebări pentru care nimeni nu se poate pregăti. Cei de la Quora au selectat cele mai bizare astfel de întrebări postate de cei care au aplicat pentru diverse joburi.

"M-au întrebat unde aş ascunde un cadavru sau care este episodul meu preferat din South Park în cadrul unui singur interviu", povesteşte Adam Newman.

Keith Boskey, manager în industria jocurilor pentru calculator, descrie experienţa din timpul unui interviu pentru un job part-time la o firmă de avocatură. Bărbatul povesteşte că a primit o întrebare cel puţin ciudată: "Dacă ai putea fi orice legumă din lume, ce ai fi?"

Avocatul Philip Rosmarin îşi aminteşte perioada când a lucrat în cadrul unei agenţii de publicitate. "Aveam agăţat de peretele din spatele biroului un tablou uriaş cu Adolf Hitler, pentru că voiam să mă asigur că toţi cei care veneau la interviu pentru job puteau să îl vadă. Am angajat o femeie, singura care a avut curajul să întrebe ce caută acel tablou acolo".

Nitin Gupta, om de ştiinţă indian, a primit una dintre cele mai ciudate întrebări din partea unei femei manager. "Dacă nu îţi ofer acest job, ai vrea să ieşi cu mine la o întâlnire?" A înţeles că regulile corporatiste interzic întâlnirile dintre angajaţi, aşa că a ales-o pe ea în locul jobului.

Urmărește Business Magazin

/analize/resurse-umane/cele-mai-bizare-intrebari-de-la-interviul-de-angajare-daca-nu-iti-ofer-acest-job-ai-vrea-sa-iesi-cu-mine-la-o-intalnire-16303241
16303241
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.