Cel mai tânăr director din industria farma din România

Autor: Razvan Muresan Postat la 23 aprilie 2013 738 afişări

Andrei Foişor, 32 de ani, este primul român care conduce operaţiunile diviziei Roche Diabetes Care, parte a activităţii companiei elveţiene Roche în România. Roche Diabetes Care dezvoltă sistemele de automonitorizare a glicemiei şi este lider mondial în servicii destinate managementului diabetului, sub marca Accu-Chek.

Cel mai tânăr director din industria farma din România

Cu o experienţă de şapte ani în vânzări, Andrei Foişor a absolvit Universitatea de Medicină şi Farmacie Carol Davilla din Bucureşti în anul 2006 şi face parte din echipa Roche Diabetes Care încă de la intrarea pe piaţă a Diviziei de Diagnostic a grupului Roche, în anul 2009, după preluarea businessului distribuitorului local.

Angajat în aprilie 2009 pe poziţia de reprezentant de vânzări, Andrei Foişor a fost promovat după numai şapte luni în funcţia de Head of Sales, având în coordonare o echipă de nouă persoane. Sub conducerea sa, vânzările Roche Diabetes Care au crescut în perioada 2009-2011 cu 14%

În anul 2012, cifra de afaceri a Roche Diabetes Care în România a fost de aproximativ 37 milioane de lei, în creştere cu 6% comparativ cu anul 2011.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
industria farma,
director,
diabet,
roche,
management
/analize/resurse-umane/cel-mai-tanar-director-din-industria-farma-din-romania-10787874
10787874
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.