Cel mai bun job din lume: Australia, soare, mare, insule

Autor: Razvan Muresan Postat la 06 martie 2013 738 afişări

Organizaţia Tourism Australia lansează campania „Cele mai bune slujbe din lume” prin care angajează tineri cu vârste între 18 şi 30 de ani, care să-şi petreacă şase luni, în Marea Barieră de Corali, pentru un salariu de 100.000 de dolari. Şase joburi sunt scoase la concurs.

Doritorii se pot înscrie în competiţie completând formularul de pe www.facebook.com/australianworkingholiday sau www.australia.com/bestjobs, unde li se va cere să posteze şi un videoclip de 30 de secunde în care să explice de ce sunt candidaţii ideali pentru acel job. Data limită este 10 aprilie, iar câştigătorii vor începe să lucreze efectiv din 1 august, împărtăşindu-şi experienţele pe blog şi în reţelele de socializare.

Britanicul Ben Southall a câştigat în urmă cu patru ani cea mai bună slujbă din lume, aşa cum scria presa la acea vreme, după ce a concurat cu alţi 35 000 de candidaţi pentru a îngriji, timp de şase luni, insula Hamilton, situată în din Marea Barieră de Corali a Australiei. Pentru 85.000 de euro, sarcina lui era să hrănească peştii exotici, să facă scufundări şi expediţii pe insulă şi să posteze pe blog fotografii şi înregistrări video cu scopul de a atrage turişti.

La scurt timp după ce a câştigat slujba pentru care au concurat alţi 35.000 de candidaţi, el a fost părăsit de iubită şi a fost înţepat în braţ de o meduză otrăvitoare în timp ce petrecea Crăciunul cu nişte prieteni pe plajă.


GALERIE VIDEO - TOTUL DESPRE JOBUL IDEAL - ÎN PAGINA URMĂTOARE ----->>>>

Paginatie:

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
resurse umane,
slujba,
australia,
joburi
/analize/resurse-umane/cel-mai-bun-job-din-lume-australia-soare-mare-insule-10644439
10644439
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.