Zitec se extinde în Braşov

Autor: Ioana Matei Postat la 29 noiembrie 2017 183 afişări

Furnizorul de soluţii, servicii şi produse tehnologice Zitec anunţă deschiderea oficială a noului sediu din Braşov. Noul sediu Zitec are o suprafaţă de 155 mp şi este situat la etajul 1 al Clădirii Neorama, potrivit unui comunicat de presă trimis de reprezentanţii companiei.

Zitec se extinde în Braşov

În cadrul biroului din Braşov activează în prezent o echipă formată din 6 persoane, inclusiv poziţii  precum business performance strategist sau lead software developer. Pentru următorul an, compania şi-a propus să continue procesul de recrutare şi să angajeze 20 de dezvoltatori software şi specialişti în digital marketing, pe toate nivelurile de experienţă.

Candidaţii care doresc să aplice pentru poziţiile de entry-level trebuie să aibă cunoştinţe de bază în programare şi să cunoască limba engleză. Programatorii ce vizează job-uri de nivel mediu şi senior au nevoie de minim 2 ani de experienţă.

“Braşov e primul oraş din ţară unde deschidem un birou permanent în plus faţă de cel din Bucureşti şi continuăm astfel să mărim echipa Zitec, care include în acest moment peste 160 de colegi. În Braşov vom căuta atât programatori, QA, specialişti în Digital Marketing, cât şi alte roluri importante pentru noi. Nu va exista o diferenţă faţă de structura din Bucureşti.”, a declarat Alexandru Lăpuşan, CEO şi Fondator Zitec.

În plus, colegii din Braşov şi Bucureşti au libertatea de a lucra oricând în oricare dintre cele două birouri, în funcţie de nevoile acestora.

„Odată cu inaugurarea biroului din clădirea Neorama, introducem şi un concept nou: FlexiCity. Dacă până acum colegii puteau să aibă un program flexibil în ceea ce priveşte orele de lucru, zilele de lucru sau lucrul de acasă, acum introducem şi opţiunea FlexiCity: colegii vor putea opta să lucreze fie din biroul din Bucureşti, fie din cel din Braşov, atât timp cât activitatea din echipele lor nu este afectată.”, a adăugat Lăpuşan.

Tranzacţia a fost realizată prin intermediul iAdvise, companie de consultanţă imobiliară din Braşov, lider pe segmentul comercial.

Zitec este specializată în dezvoltarea de soluţii de afaceri, servicii şi produse tehnologice personalizate, precum şi servicii de online marketing. Cu  o cifră de afaceri de 4 milioane euro în 2016 şi circa 40% din venituri provenite din proiecte externe, dezvoltate pentru parteneri din SUA, Canada, Marea Britanie, Germania, Elveţia, Italia sau Olanda, succesul Zitec este confirmat şi prin referinţele primite din partea unor clienţi de top din România, precum PayU, Flanco, Amadeus, Depanero, Vector Watch, Noriel, Preţuri Pentru Tine sau Network One Distribution.

La începutul acestui an, Zitec a atras o investiţie de peste 1,7 milioane de euro din partea eMAG. Odată cu această investiţie, Zitec are în plan o extindere accelerată pe piaţă, prin creşterea echipei, deschiderea de birouri în provincie, formarea unui departament specializat în fonduri europene şi granturi, precum şi activităţi susţinute de creştere a portofoliului de clienţi în Europa de Vest şi SUA.

Zitec este una dintre puţinele companii româneşti certificată Microsoft ISV Gold, Microsoft Cloud Gold şi Amazon AWS Technology Partner. Compania are, totodată, cel mai mare număr de specialişti certificaţi Zend (The PHP Company) din România.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.