Zelenski, în faţa Parlamentului, imagini şocante din Bucha: Ştim de 300 de oameni torturaţi

Autor: Andreea Tobias Postat la 04 aprilie 2022 283 afişări

 Zelenski, în faţa Parlamentului, imagini şocante din Bucha: Ştim de 300 de oameni torturaţi

Preşedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, a prezentat, în faţa Parlamentului României, imagini şocante din Bucha: „Ştim de peste 300 de oameni torturaţi”.

Volodimir Zelenski şi-a cerut scuze pentru duritatea imaginilor, menţionând că vrea să arate ce a văzut şi el la Bucha.

„Priviţi aceste imagini! Vor rămâne în istoria lumii”, a spus Volodimir Zelenski.

Preşedintele Ucrainei a afirmat că până acum autorităţile ştiu de „peste 300 de oameni torturaţi, oameni simpli, locuitori ai unui oraş simplu, care au avut mâinile legate la spate şi au fost împuşcaţi”.

„Pe teritoriul Ucrainei se decide soarta întregii Europe Centrale şi a regiunii Mării Negre. Apărând libertatea Ucrainei înseamnă să protejezi securitatea Europei. Da, au fost impuse sancţiuni împotriva Rusiei până acum, dar războiul durează deja de 40 de zile, după 8 ani de război în Donbas. Rusia trebuie să caute pacea cu Ucraina şi cu toată Europa, de aceea trebuie să fie privată de toate resursele. Trebuie să închideţi porturile pentru navele ruseşti, să opriţi tranzitul mărfurilor spre Rusia şi din Rusia. Fiecare politician al lumii democratice trebuie să susţină Ucraina”, a adăugat Volodimir Zelenski.

Potrivit preşedintelui Ucrainei, acum se decide cine va câştiga „acest război: libertatea sau tirania. Fiecare trebuie să facă tot ce poate pentru ca militarii ruşi să răspundă în faţa legii”.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
zelenski,
discurs,
parlament

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.