Zara deschide în aprilie un magazin online în România

Postat la 19 martie 2014 59 afişări

Brandul Zara, parte a retailerului spaniol de fashion Inditex, va lansa în aprilie magazinul online din România, după ce grupul a introdus anul trecut platforma online pentru Pull&Bear.

Zara deschide în aprilie un magazin online în România

 "Grupul continuă să-şi extindă platforma online la nivel global. Anul trecut au avut loc lansările online ale Zara, Massimo Dutti şi Zara Home în Canada, Zara în Rusia şi Pull&Bear în România. De la începutul anului, s-a deschis Zara.com în Grecia, iar în următoare săptămâni se va lansa în România, iar în toamnă/iarnă în Coreea de Sud şi Mexic, când grupul va fi online pe 27 de pieţe", se arată într-un raport al Inditex.

Din acest an, şi magazinul online al Massimo Dutti a început livrările în România.

Inditex este prezent pe piaţa românească cu şapte din cele nouă branduri din portofoliu, respectiv Zara, Zara Home, Bershka, Pull&Bear, Stradivarius, Oysho şi Massimo Dutti. Grupul nu a adus pe piaţa locală magazinele Zara Kids şi Uterqüe.

Anul trecut, Inditex a deschis 10 magazine în România: câte unul Zara, Pull&Bear, Oysho şi Zara Home şi câte două Massimo Dutti, Bershka şi Stradivarius. Astfel, reţeaua grupului a ajuns la 98 de magazine pe piaţa locală.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/zara-deschide-in-aprilie-un-magazin-online-in-romania-12291294
12291294
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.