World Class România îşi schimbă şeful. Kent Orrgren, numit în funcţia de CEO

Autor: Florin Casota Postat la 19 octombrie 2016 713 afişări

World Class România îşi schimbă şeful. Kent Orrgren, numit în funcţia de CEO

World Class România, lider de piaţă în industria de wellness autohtonă,anunţă numirea lui Kent Orrgren în funcţia de Chief Executive Officer. Acesta îl înlocuieşte pe Mikael Fredholm, care va continua să facă parte din World Class România, în calitate de membru al Consiliului de Administraţie.

Kent Orrgren vine cu mai mult de 25 de ani de experienţă în industria internaţională de wellness. El a deţinut anterior diferite posturi de conducere în cadrul unor lanţuri de centre de fitness de top din Suedia, având un portofoliu vast de proiecte implementate cu succes.

"Suntem încântaţi să anunţăm numirea lui Kent Orrgren ca vârf de lance al operaţiunilor World Class la nivel naţional. Odată cu extinderea reţelei noastre la mai mult de 30 de cluburi, World Class România a intrat într-o nouă etapă în dezvoltarea sa, care cere să fie sustenabilă şi scalabilă, menţinând în acelaşi timp  serviciile la cele mai înalte standarde", a declarat Dan Fărcăşanu, director de investiţii al Resource Partners, fondul de investiţii polonez care deţine World Class în România şi Serbia.

Kent Orrgren va prelua conducerea operaţiunilor de la Mikael Fredholm, care iese, astfel, din prima linie pentru a se concentra asupra unor iniţiative strategice, în calitate de membru al Consiliului de Administraţie.

“După 12 ani de modelare a industriei de fitness şi implementare a misiunii World Class de a îmbunătăţi stilul de viaţă al oamenilor din România, poziţionând World Class ca lider incontestabil pe piaţa locală de fitness, voi face un pas înainte şi voi continua să urmez această viziune dintr-un rol strategic în cadrul companiei”, a declarat Mikael Fredholm, membru al consiliului de administraţie, World Class România.

În urma achiziţiei Club Moving, derulată în prima parte a acestui an, World Class România numără 31 de centre de fitness la nivel naţional.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.