Wizz Air a lansat zborul intern Cluj-Napoca-Bucureşti. Cât vor costa biletele

Autor: Ioana Matei Postat la 22 iulie 2016 340 afişări

Wizz Air a lansat zborul intern Cluj-Napoca-Bucureşti. Cât vor costa biletele

Compania aeriană low-cost Wizz Air, a anunţat deschiderea operaţiunilor pentru cea de-a 5-a aeronavă Airbus A320 la baza sa din Cluj-Napoca. Aeronava va asigura operaţiunile pe zborurile nou lansate spre Doncaster Sheffield, Billund şi Alicante, precum şi pe ruta internă spre Bucureşti, care marchează o nouă etapă în transportul aerian local în România.

Aeronava reprezintă o investiţie Wizz de 98 de milioane de euro, iar numărul total al angajaţilor din Cluj va ajunge la 179. De asemenea, activitatea Wizz Air în România va susţiune mai mult de 3.300 de locuri de muncă în industriile conexe anul acesta.

Primul zbor WIZZ din Cluj-Napoca a decolat în noiembrie 2007. Wizz Air este cea mai mare companie aeriană din România şi oferă în total 28 de rute low-fare spre 13 ţări din Cluj-Napoca, cu tarife pe multe rute începând de la 39 de lei, asigurând conexiuni accesibile între Transilvania şi restul Europei atât pentru călători în scop de afaceri, cât şi pentru turişti.

În cadrul bazei Wizz Air din Cluj-Napoca lucrează 179 de angajaţi.

Biletele pe noile rute sunt deja puse în vânzare la preţuri începând de la 39 de lei,  pe un singur segment cu toate taxele obligatorii incluse. Pasagerii care pleacă din Cluj-Napoca spre Alicante vor beneficia de tarife care pornesc de la 179 de lei, spre Billund (Danemarca), de la 109 de lei şi spre Doncaster Sheffield, de la 129 de lei (pe un singur segment, cu toate taxele obligatorii incluse).

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.