Volksbank simplifică serviciul de internet banking şi iese cu o promoţie la creditele de consum

Autor: Crenguta Nicolae Postat la 23 februarie 2014 87 afişări

Volksbank România a introdus posibilitatea de autentificare a tranzacţiilor prin internet banking prin coduri trimise prin SMS, în locul celor generate de dispozitivele token.

Volksbank simplifică serviciul de internet banking şi iese cu o promoţie la creditele de consum

Serviciul funcţionează de pe orice telefon, nefiind necesară instalarea unei aplicaţii speciale. SMS-urile se trimit automat, după completarea ordinelor de plată în platforma de internet banking. Opţiunea de autentificare prin SMS este oferită de Volksbank gratuit. Nu există comisioane nici la activarea opţiunii, nici comisioane de administrare. De asemenea, toate SMS-urile cu coduri de autentificare/semnare trimise de către bancă sunt gratuite, indiferent de numărul lor.

Numărul clienţilor care utilizează serviciul de internet banking al Volksbank era la finele anului trecut de 60.000, ceea ce înseamnă că unul din trei clienţi foloseşte acest serviciu.

Volksbank România, subsidiara locală a grupului austriac cu acelaşi nume, a anunţat recent şi că şi-a reînnoit promoţia la creditele de consum, în urma rezultatelor pozitive ale promoţiei de anul trecut. Până la sfârşitul lunii martie, creditele de consum în lei pot fi contractate cu o dobândă de 11,5% pe an, fixă pe toată durata contractului. Clienţii bun-platnici primesc şi un bonus de 5% din dobânzile plătite la credit, într-un cont de economii.

"Am primit semnale pozitive în perioada promoţiei precedente, septembrie-decembrie 2013. Numărul de cereri de credit a înregistrat o creştere semnificativă, ajungând şi la 90 cereri/ora", declară Marius Istrati, şeful departamentului Management Produse Persoane Fizice în cadrul băncii.

Volksbank România, plasată la finele anului 2012 pe locul al şaptelea în sistem după active, are 131 de sucursale. Conform ultimelor rezultate financiare disponibile, în prima jumătate a anului trecut, banca înregistrase un profit de 4,2 mil. euro.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/volksbank-simplifica-serviciul-de-internet-banking-si-iese-cu-o-promotie-la-creditele-de-consum-12134025
12134025
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.