Vola.ro lansează biletele de avion rambursabile indiferent de motiv

Autor: Andra Stroe Postat la 25 septembrie 2019 275 afişări

Vola.ro lansează biletele de avion rambursabile indiferent de motiv

Vola.ro, cea mai de încredere agenţie de turism online din România, anunţă lansarea produsului „Vola Rambursabil”, o asigurare de călătorie prin care turiştii îşi pot recupera contravaloarea biletului de avion în proporţie de 90%, în cazul în care nu mai pot călători  din motive neacoperite de asigurările standard. Vola Rambursabil acoperă orice situaţie, de la problemele medicale minore ale celui care călătoreşte sau ale copiilor în grijă, la evenimente neprevăzute la locul de muncă, probleme personale şi multe altele.

Vola Rambursabil garantează călătorilor returnarea contravalorii biletului de avion şi în cazuri precum o urgenţă aparută la locul de muncă sau un proiect important. Tot ce trebuie să facă pasagerii pentru a demonstra această situaţie este să prezinte un email sau orice modalitate de informare de la superiorii de la locul de muncă. Pentru pasagerii care călătoresc în familie, Vola Rambursabil acoperă şi problemele medicale minore, precum febra copiilor sau alte simptome de boală uşoară. Pentru pasagerii care călătoresc în interes de muncă sau şcoală, Vola Rambursabil acoperă şi situaţia în care se modifică orarul şcolar, data examenelor sau data de începere a unei slujbe în afara ţării. Pentru toate aceste situatii sau alte situaţii este suficient un email sau un document explicativ care să detalieze motivul anulării călătoriei.

Costul asigurării care transformă biletul într-unul rambursabil este de 10% din valoarea biletului de avion. Mai mult, Vola Rambursabil este valabil pentru toţi pasagerii incluşi pe o rezervare, fiind perfect pentru familiile care călătoresc sau pentru persoanele care călătoresc în grup.

Conform datelor departamentului de Relaţii cu Clienţii Vola.ro, turiştii români anulează câteva sute de zboruri în fiecare lună, în uşoară creştere faţă de anul anterior. Zborurile sunt anulate în medie cu o săptămână – zece zile înainte de călătorie, iar clienţii pierd 100% din preţul biletului. Excepţie fac situaţiile în care clasa tarifară a biletului permite reprogramarea datei de călătorie contra unei taxe şi în anumite condiţii. Pentru reprogramare, în funcţie de compania aeriană şi biletul avut, turiştii plătesc în jur de 20 de euro pentru zborurile domestice, 70 de euro pentru zborurile europene şi 150 de euro pentru zborurile intercontinentale. La aceste taxe se adaugă şi diferenţa până la preţul noului bilet, fapt ce poate dubla sau chiar tripla preţul plătit iniţial şi de multe ori anularea întregii călătorii.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
avion,
lansare,
bilete

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.