Vintu si Cezar, dusi la PICCJ pentru declaratii, apoi la Judecatoria Sectorului 5 pentru judecarea propunerii de arestare

Postat la 21 aprilie 2011 4 afişări

Sorin Ovidiu Vintu si Ion Ilie Cezar, retinuti miercuri seara pentru santajarea lui Sebastian Ghita vor fi dusi la Parchetul instantei supreme pentru a lua la cunostinta faptul ca sunt inculpati si pentru a da eventuale declaratii in plus.

Dupa aceea, cei doi vor fi dusi la Judecatoria Sectorului 5 unde se va judeca propunerea formulata de procurori pentru arestarea preventiva a lor. Sorin Ovidiu Vintu si Ion Ilie Cezar au fost dusi, miercuri noapte, in arestul Directiei Cercetari Penale, dupa ce au fost retinuti pentru santaj. Cei doi sunt urmariti penal din 19 aprilie de procurori ai Sectiei de urmarire penala si criminalistica din Parchetul Inaltei Curti de Casatie si Justitie. Din probele administrate pana la acest moment procesual a rezultat ca, in perioada martie - aprilie 2011, sub amenintarea denuntarii unilaterale a unui contract de consultanta si management, Vintu a pretins partii vatamate Sebastian Ghita suma de 150.000 de euro. In situatia neconformarii acestei cerinte, partea vatamata ar fi pierdut sume importante de bani, a informat Ministerul Public.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
justitie,
vintu,
propunere,
arestare
/actualitate/vintu-si-cezar-dusi-la-piccj-pentru-declaratii-apoi-la-judecatoria-sectorului-5-pentru-judecarea-propunerii-de-arestare-8179158
8179158
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.