Viktor Orban, salvat de un jurnalist înainte să se scufunde cu o barcă pe litoralul croat

Autor: Gabriel Pecheanu Postat la 08 august 2022 102 afişări

Premierul ungar Viktor Orban, aflat în vacanţă pe litoralul croat, a fost la un pas să se scufunde acolo cu o barcă gonflabilă, dar a fost salvat de un jurnalist local, potrivit relatării publicaţiei croate Slobodna Dalmacija, citată de rnd.de.

Viktor Orban, salvat de un jurnalist înainte să se scufunde cu o barcă pe litoralul croat

Premierul Ungariei, Viktor Orban, a trebuit să fie adus la mal în timpul unei vacanţe la Marea Adriatică, în Croaţia.

„Barca lui s-a stricat, aşa că l-am adus la mal pe el, pe soţia şi pe garda sa de corp”, a declarat jurnalistul Boris Vrkic pentru cotidianul "Slobodna Dalmacija".

De asemenea, el a dat ziarului, pentru care lucrase anterior, o fotografie în care apare împreună cu Orban în barca sa cu motor.

Potrivit raportului, incidentul a avut loc în weekend într-un golf de pe insula Vis. În timpul operaţiunii de salvare, Orbán a fost într-o stare de bună dispoziţie, a continuat Vrkić.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
orban,
croaţia,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.