VIDEO | Revoltă la Bolintin Vale, în faţa Primăriei. Oamenii cer ca romii să fie alungaţi din localitate, după ce un şofer de microbuz a fost omorât cu o cărămidă. La faţa locului au fos trimişi poliţişti, jandarmi şi mascaţi de la SAS

Postat la 12 ianuarie 2022 1263 afişări

VIDEO | Revoltă la Bolintin Vale, în faţa Primăriei. Oamenii cer ca romii să fie alungaţi din localitate, după ce un şofer de microbuz a fost omorât cu o cărămidă. La faţa locului au fos trimişi poliţişti, jandarmi şi mascaţi de la SAS

Este revoltă la Bolintin Vale (judeţul Giurgiu), miercuri seară, în faţa Primăriei. Oamenii cer ca romii să fie alungaţi din localitate, după ce un şofer de microbuz a fost omorât cu o cărămidă.

Mai multe echipaje de poliţişti, jandarmi şi mascaţi de la Serviciul de Acţiuni Speciale (SAS) sunt acum la faţa locului.

Primarul oraşului Bolintin-Vale, Daniel Trăistaru, a state de vorbă cu localnicii ieşiţi în stradă, dar nu i-a convins să renunţe la protest.

Precizările IPJ Giurgiu

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Giurgiu au transmis, miercuri seara, un comunicat prin care face unele precizări cu privire la evenimentele din Bolintin Vale.

„Având în vedere evenimentul înregistrat la data de 9 ianuarie, în orasul Bolintin Vale, în care un bărbat a fost agresat şi lovit cu o piatră, ulterior decedând, astăzi, în oraş s-au strâns mai multe persoane, pentru a protesta. În localitate a fost constituită zonă specială de siguranţă publică, pentru ca eveninentele să nu escaladeze şi să fie asigurat climatul de ordine si siguranţă publică. Pe raza oraşului Bolintin Vale sunt prezente forţe din cadrul structurilor Poliţiei Române şi Janandarmeriei Române, pentru apărarea drepturilor şi libertăţilor fundamentale ale persoanei, a proprietăţii private şi publice, prevenirea şi descoperirea infracţiunilor, respectarea ordinii şi liniştii publice, în condiţiile legii”.

Cititi mai multe pe www.gandul.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
caramida,
deces,
jandarmi

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.