Victorie dublă pentru Simona Halep: calificare în semifinale la Indian Wells şi locul 6 WTA

Autor: Bogdan Angheluţă Postat la 12 martie 2014 283 afişări

Simona Halep a învins-o în această noapte, în sferturile de finală ale turneului Masters de la Indian Wells, pe Casey Dellacqua (29 de ani), o australiancă venită din calificări.

Victorie dublă pentru Simona Halep: calificare în semifinale la Indian Wells şi locul 6 WTA

Halep s-a impus uşor, în două seturi, cu scorul de 6-2, 6-2 şi o va întâlni în turul următor pe câştigătoarea meciului dintre Jelena Jankovic şi Agnieszka Radwanska.

Datorită parcursului excelent, Simona Halep va ocupa de luni locul 6 în clasamentul WTA, indiferent de rezultatul meciurilor următoare.

Simona Halep devine astfel jucătoarea din România cu cea mai bună clasare din istorie, depăşindu-le pe Irina Spârlea şi Virginia Ruzici, care au ocupat locul 7 în lume.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/victorie-dubla-pentru-simona-halep-calificare-in-semifinale-la-indian-wells-si-locul-6-wta-12254239
12254239
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.