Viaţa în interiorul unei piramide: un arhitect din Mexic a construit o casă inspirată de una dintre minunile lumii - GALERIE FOTO

Postat la 03 iulie 2014 684 afişări

Juan Carlos Ramos, un arhitect din Mexic, a creat o casă în forma unei piramide. Casa este realizată din pereţi de sticlă care permit accesul luminii naturale în interior.

"Casa Piramidă", aşa cum a denumit-o Ramos, este perfectă pentru o familie mică. Are două dormitoare, un living room şi o zonă de luat masa. Are deasemenea un balcon, garaj şi o librărie situată în vârful piramidei.

Juan Carlos Ramos a lucrat în proiecte de arhitectură de-a lungul ultimilor zece ani, fiind de asemenea implicat în lucrări din cadrul unor studiouri precum Neoscape sau Fernando Romero EnterprisE.

VIAŢA ÎN INTERIORUL UNEI PIRAMIDE - GALERIE FOTO

Urmărește Business Magazin

/actualitate/viata-in-interiorul-unei-piramide-un-arhitect-din-mexic-a-construit-o-casa-inspirata-de-una-dintre-minunile-lumii-galerie-foto-12881019
12881019
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.