Proiectul privind reducerea CAS, de la 1 octombrie, cu 5 puncte procentuale, adoptat de Cameră

Postat la 02 iulie 2014 44 afişări

Camera Deputaţilor a adoptat, miercuri, cu unanimitate, proiectul de lege privind reducerea CAS, de la 1 octombrie, cu 5 puncte procentuale, premierul Victor Ponta arătând că datele de la INS confirmă că România este în graficul stabilit cu instituţiile internaţionale şi poate lua această măsură.

Proiectul privind reducerea CAS, de la 1 octombrie, cu 5 puncte procentuale, adoptat de Cameră

 Ponta a spus că reducerea CAS este o iniţiativă care a fost în programul USL şi a fost susţinută şi de celelalte forţe politice.

"Această iniţiativă a fost în programul de guvernare a USL, dar a fost susţinută şi de celelalte forţe politice, este în favoarea dezvoltării României. Datele primite de la INS confirmă o creştere economică de aproape 4%, am primit datele privind încasările din primele 6 luni şi suntem în graficul stabilit cu instituţiile internaţionale, deci putem să luăm această măsură", a afirmat Ponta.

El a adăugat că ar fi o măsură care ar acorda şi mai multă încredere celor care investesc în România pe termen mediu şi lung şi creează locuri de muncă, menţionând că PSD, care este un partid de stânga, susţine "o măsură foarte bună de relaxare fiscală".

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/proiectul-privind-reducerea-cas-de-la-1-octombrie-cu-5-puncte-procentuale-adoptat-de-camera-12877145
12877145
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.